LA PREVIA DEL XXV FANTOSFREAK

PARC DEL TURONET a partir de las 21h. Entrada libre.


Rock i corbates de perifèria. Som una banda de funcionaris de la música que fan malabars entre la crisi dels 30 i voler tenir estabilitat, pis, feina i un gos saltxitxa, en contraposició a la idea de que sen'ns dona una mica bé això de pujar a l'escenari.

 


Turbomierda son un duo de dos de Barcelona.

Turbomierda hacen punk... a veces rock... y a veces mierda...

 

Instagramhttps://www.instagram.com/turbomierda

 

 

 

 

 L'Aula Jazz Orchestra es va formar el 2017 a l’Escola de Música Aula de So a Sant Cugat del Vallès. Des d’aleshores i encoratjats pels directors que ha tingut ha tocat temes de swing, jazz, blues, bossa i qualsevol altre estll que es pugui adaptar al format de Big Band. L'orquestra actua com a plataforma per al desenvolupament musical i artístic dels seus integrants, fomentant la cultura del jazz a la comunitat local.

 

Instagramhttps://www.instagram.com/aulajazzorchestra

Youtubehttps://www.youtube.com/watch?v=QJ5eIoEKQ_k

 

 


Roof Bandits és una banda de joves de Ripollet que toca música jamaicana. S’endinsa en els ritmes reggae, ska i rocksteady fusionant-los amb influències britàniques i americanes, generant així un so propi. Les lletres tracten d’una forma animada i satírica les injustícies i incoherències de la societat, la publicitat i el sistema, mirant d’aportar una perspectiva crítica. El directe convida el públic a vibrar amb els sons jamaicans i el fa saltar al més pur estil ska.

 Demà és un grup originari de Sant Andreu de Palomar a Barcelona format per Miquel Vila, Marc Luengo, Joan Marc Adell, Joan Orozco i Eduard Fernández. El so de Demà es caracteritza per les guitarres melòdiques, el baix potent, una bateria contundent i uns teclats únics. Pop-Punk en català que s'allunya de les trompetes... de moment.

 

Instagramhttps://www.instagram.com/dema_bcn

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4LCspLflQay9EKuT6BLhvS?si=J7jyfp3iSF2PIO8d3fD17A&nd=1&dlsi=897d4d80b08a42b3

 


ORGANIZADO POR:

FESTIVAL ADHERIDO A:

COLABORA: