LAS BANDAS DEL XXIII FANTOSFREAK

PARC DEL TURONET a partir de las 21h. Entrada libre.


DILLUNS 18 | LE BIG SUR

LE BIG SUR és una banda multicultural plena d'històries, vivències i símbols del mestissatge comptats des del so Latin Folk Rocker. Sense gaires regles i amb xous explosius en viu, aquest projecte musical divulga l'esperit de llibertat i invoca el mestissatge sonor!

LE BIG SUR ha estat en esdeveniments internacionals com el SXSW - South by Southwest d'Austin-Texas, són guanyadors del Festival de Músics de Badalona com a Guanyadors del Premi Esperanzah 2021 a Catalunya, han tocat a l'A.G. Estrella Damm Barcelona, l'Empire Music Festival de Guatemala, el Guanajuato International Film Festival - GIFF de Mèxic, el Festival Jaguar de Colòmbia, entre d'altres.

 

Instagramhttps://www.instagram.com/lebigsur/ 

Spotify: http://bit.ly/LeBigSur2Sporty

Facebookhttps://www.facebook.com/LeBigSur/

Soundcloudhttps://soundcloud.com/le-big-sur

 


DIMARTS 19 | MONTFLORIT

Montflorit és una banda de Cerdanyola del Vallès que neix en ple confinament. L’Ignasi, la Mar, el Wini i el Pau uneixen forces i estils per començar un nou camí cap a l’indie català. Després dels primers mesos de la publicació del seu primer EP homònim publicat el passat octubre de 2021, la banda és guardonada amb la menció "Ç Trencada" a la mostra musical "Desconnecta", es presenta per primer cop al programa nacional Capitán Demo amb el seu primer single i apareix a les llistes d'editorial de Spotify i de "Nous Descobriments" a Mondosonoro.

 

Instagramhttps://www.instagram.com/montfloritgrup/

Spotifyhttps://open.spotify.com/artist/7F17NkqgROfP82SrKnT0ceDIMECRES 20 | AFTERDOOM

Desde los albores del tiempo, donde los engranajes de la creación giran, el Caos da paso al equilibrio de la existencia. El mal llamado "Orden" no es más que el Caos reinando durante toda la eternidad. Espectros Oscuros colosales dirigen la destrucción que garantiza el supuesto balance, tal y como las células se destruyen ellas mismas para dejar paso a otras nuevas y sanas.

 

Las Hordas del Caos que arrasan el Universo son comandadas por sus Emisarios, siendo estos los encargados de propagar el Caos en cada rincón donde sea necesario.

 

 

Morgul, Phobos, Marvek, Mvrmvx y Banshee, son los nombrados «AfterDoom». Emisarios con los que se escriben las más atroces Crónicas del Caos. Enviados a la Tierra para propagar su palabra y enseñar la verdad a todo ser viviente para que abracen el Caos, antes de que su mundo sea consumido totalmente y para siempre.

 

Web: https://www.afterdoomofficial.com/

Instagram: https://www.instagram.com/afterdoom_official/

Facebook: https://www.facebook.com/people/AFTER-DOOM/100067524363910/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7A6N7jc2GhQXQSkuGAf2R7

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=fLLyySqeifM 

 


DIJOUS 21 | EDENA

 

Edena neix el 2015 amb un altre nom, uns amics de l'institut que van formar una banda per començar a tocar pop-punk. Durant tots aquests anys el grup crea cançons pròpies des del primer moment fins que el 2020 enregistra el seu primer disc format per quatre cançons. Després de molt de temps treballant, moltes portes tancades a l'últim moment, i molt esforç i dedicació, el primer disc surt el 2022. El nostre estil musical és el punk melòdic, cançons emotives, melòdiques i potents.

 

Instagramhttps://www.instagram.com/edenaband/

Spotifyhttps://open.spotify.com/artist/08D2nyJ9VI23Tf7VTCuraJ?si=y7o1I5-KTBWDbc0av-XhCQ&nd=1

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UC6F8ex5cO8ND58pVGMYu_KAORGANIZADO POR:

FESTIVAL ADHERIDO A:

COLABORA: